top of page

Market Research Group

Public·11 members
Jack Thompson
Jack Thompson

Nastaviti [TOP]Ogromno takšnih in drugačnih podobnih vprašanj in veliko nepojasnjenih odgovorov. Da bi naredili temu konec, je ekipa Cilinder sestavila osnove delovanja uplinjača in nekaj nasvetov, s katerimi ga lahko nastavite primerno za vsakdanjo vožnjo. Če začnemo pri samem delovanju uplinjača. Uplinjač je naprava, v kateri se zmešajo zrak, bencin in olje. Zrak vstopi v uplinjač preko zračnega filtra, bencin in olje pa preko dovodnih cevi, ki sta prav tako priključeni na uplinjač. Originalni uplinjač ima za dotok bencina in olja ločeni cevki, saj količino potrebnega olja za optimalno delovanje 2-taktnega motorja določa oljna črpalka, ki se nahaja v bloku motorja. Enako število priključkov imata tudi večini že poznana tipa uplinjačev PHVA ter PHBG Black Edition (klasični PHBG ima v večini primerov le priklop za bencin). Ob mešanju snovi v uplinjaču pa se bencin spremeni v tisoče majhnih kapljic, ki lebdijo med molekulami zraka in skupaj preko sesalnega kolena ter lamelnega ventila potujejo v cilinder. Dobljena mešanica je lahko vnetljiva. Ko svečka v glavi cilindra požene iskro, mešanica eksplodira in potisne bat proti spodnji legi. Da bi bila kombinacija snovi v mešanici, ki vstopi v cilinder optimalna, je potrebno nastaviti uplinjač.
Nastaviti


Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furlcod.com%2F2udVb1&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0ALxyMM7KpujZ-O3fZ1Ch02. korak: v drugem koraku je potrebno zagotoviti oz. nastaviti pravilno mešanico pri polovičnem oz. majhnem plinu. Če skuter s polovico plina ne trokira ali duši, lahko ta korak preskočimo. V nasprotnem primeru, pa sledimo naslednjim navodilom. Če skuter pri majhnem plinu trokira pomeni, da je igla previsoko. Potrebno jo je spustiti, to pa dosežemo tako, da zaklopko na igli uplinjača premaknemo za stopnjo ali dve višje (odvisno od obnašanja motorja). Če skuter pri majhnem plinu mori oz. duši pomeni, da je igla prenizko. V tem primeru premaknemo zaklopko igle za stopnjo ali dve nižje in s tem iglo dvignemo.


3. korak: Sedaj, ko smo nastavitve za vožnjo s skuterjem kolikor toliko optimizirali, nam ostane nastavitev prostega teka oz. štantgasa. Da je prosti tek motorja konstanten in da je kombinacija bencina in zraka tudi tu optimalna, je potrebno nastaviti oz. določiti količino zraka dizi za prosti tek. Dotok zraka reguliramo z manjšim vijakom, ki se nahaja nekje ob strani uplinjača. Z obračanjem vijaka v desno stran se dotok zraka zapira. Seveda je učinek ravno obraten, če vijak obračamo v levo. Ko je mešanica bencina in zraka pri prostem teku nastavljena, je potrebno nastaviti še obrate pri prostem teku. To dosežemo z obračanjem večjega vijaka ob strani uplinjača (ponavadi je nanj montirana vzmet). Optimalni obrati za delovanje prostega teka pri 2-taktnem motorju so med 1500 in 2500rpm.


4. februar 2022. je početak proljeća po kineskom lunarnom kalendaru, a ujedno je i dan kada će u Pekingu početi Zimske olimpijske i paraolimpijske igre, jedne za drugim. U tom periodu poleta i nade, Crna Gora će upravo kroz Olimpijske igre nastaviti prijateljstvo sa Kinom.


Na zavihku Splošno v razdelku Domača stran vnesite spletni naslov mesta, ki ga želite nastaviti za domačo stran. Dodate lahko več URL-jev. Spletno mesto, ki si ga trenutno ogledujete, pa dodate tako, da izberete Uporabi trenutno. Če dodate več URL-jev, vnesite vsakega v svojo vrstico.


Kina će nastaviti sarađivati s Rusijom pokušavajući se suprotstaviti Sjedinjenim Američkim Državama, uprkos međunarodnoj zabrinutosti zbog sukoba u Ukrajini, navodi se analizi Nacionalne obavještajne agencije SAD-a (NSA).


Ocjenjuje se da će Kina nastaviti koristiti vojnu moć i druga sredstva za kontrolu u Južnom kineskom moru, uključujući pomorske aktivnosti u Tajvanskom zaljevu i zračne i raketne prelete iznad Tajvana.


Vrijeme je da provjerite znate li nastaviti stihove hrvatske himne! Riješite ovaj kviz pa nam javite rezultat. Ako volite pjevati, prijavite se na show RTL-a 'Superstar' i postanite pjevačka zvijezda!


Odluka donesena u petak usledila je nakon poziva Veća stranama u postupku da do 13. novembra dostave svoja stavove o nastavku postupka. U svom podnesku Vojislav Šešelj je tvrdio da nakon izuzeća sudije Harhoffa postupak ne može biti nastavljen, da on treba da odmah bude pušten na slobodu i da treba da mu se isplati novčana nadoknada. Tužilaštvo je smatralo da postupak treba nastaviti od faze većanja, nakon što se sudija Niang upozna s postojećim predmetnim spisom. Tužilaštvo je tvrdilo da takvo rešenje ne bi bilo bez presedana u praksi Međunarodnog suda, ukazujući na suđenje Slobodanu Miloševiću, na kojem je sudija Bonomy zamenio sudiju Maya.


Srbijanski predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija nastaviti da pruža podršku Turkiye u vezi sa posledicama katastrofalnih zemljotresa koji su pogodili jug ove zemlje, javlja Anadolija.


Če moraš e-poštni račun nastaviti ročno, moraš poznati nastavitve e-pošte za svoj račun. Če jih ne poznaš, jih lahko poiščeš ali se obrneš na svojega ponudnika e-pošte. Nato upoštevaj ta navodila:


Blinken je u poruci poručio da će se "State Department, kojeg zastupa ambasador Murphy [Michael, američki ambasador u BiH], nastaviti zalagati za demokratsku i prosperitetnu budućnost kakvu zaslužuju svi građani Bosne i Hercegovine".


Naveli su i da imaju dugogodišnje radne odnose sa institucijama RS-a te da će nastaviti da pomažu građanima RS-a kao do sada, ali da neće pomoći režimu koji koristi "autoritarnu taktiku protiv sopstvenog naroda".


Etički odbor će nastaviti da radi profesionalno, nepristrasno i u skladu sa važećim propisima, bez obzira na pritisak koji trpi, od policijskog službenika Igora Rmandića, posebno imajući u vidu mizogini karakter napada na predsjednicu Odbora, saopštila je danas predsjednica Etičkog odbora Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kristina Đukanović.


"Kao ni u jednom do sada, tako ni u ovom slučaju ne služi kao alat za lične, profesionalne i druge obračune, niti zastupa stavove menadžmenta, sindikalnih organizacija ili bilo kojeg pojedinca. Članovi Etičkog odbora slobodno i nezavisno glasaju, a odluke donose većinom glasova ukupnog broja prisutnih članova. O odlukama Etičkog odbora javnost je upoznata kroz redovno objavljivanje zapisnika sa sjednica na veb sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova. Kodeks policijske etike predstavlja set pravila po kojima bi, pored drugih pravnih akata, trebali da se ponašaju svi policijski službenici bez obzira na to kojeg su pola, da li su na rukovodećim pozicijama, predstavnici ili članovi sindikalnih organizacija, zaposleni u određenim organizacionim jedinicama Etički odbor će nastaviti da radi profesionalno, nepristrasno i u skladu sa važećim propisima, bez obzira na pritisak koji trpi, u konkretnom slučaju od policijskog službenika Igora Rmandića, posebno imajući u vidu mizogini karakter napada na predsjednicu Odbora", zaključila je Đukanovć.


Kijev namjerava nastaviti mirovne pregovore s Rusijom do kraja kolovoza nakon što provede operacije protunapada, rekli su ukrajinski dužnosnici u subotu, dok se na istoku zemlje nastavljaju teške borbe


Podrška neće Ukrajincima samo omogućiti da se brane od novih ruskih ofenziva, već i da pokreću vlastite ofenzive kako bi vratili kontrolu nad svojim teritorijem, kazao je. Stoltenberg je na pitanje šteti li Njemačka Europskoj uniji time što dosad nije poslala tenkove Leopard 2 odgovorio da će se "rasprave nastaviti".


Što se hrvatskoga gospodarstva tiče, priklonimo li se optimističnijem scenariju, očekujem da će se pozitivni trendovi iz ove godine nastaviti i u idućoj. Pokazatelji na kojima temeljim svoj optimizam su, prije svega, snažan oporavak robnog izvoza, koji je ove godine rastao više od 25% u odnosu na prošlu, snažan oporavak turizma, koji je ove godine pokazao visoku otpornost i snažnu potražnju EU tržišta, te daljnji rast i razvoj IT sektora. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page